آموزش 6 رشته‌ صنايع‌دستي خراسان شمالي به شيوه استاد شاگردي

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، تا پايان پاييز سال جاري 6 رشته صنايع‌دستي اين استان به همين شيوه به علاقه‌مندان آموزش داده شده است.

بنابراين گزارش آموزش در اين رشته‌ها اغلب وابسته به يک نفر هستند و تعداد محدودي از هنرجويان و علاقه‌مندان تحت آموزش قرار مي‌گيرند.

چوخه‌بافي، چاروق دوزي، صحافي سنتي، پارچه بافي، کلاه بافي و نمد مالي رشته‌هايي هستند که در اين مدت به اين شيوه به هنرجويان اين استان آموزش داده شده است.

اين گزارش حاکي از آن است که نزديک به 60 نفر در دوره‌هاي آموزشي استاد شاگردي استان خراسان شمالي شرکت کرده‌اند که 43 نفر از آن‌ها موفق به دريافت گواهي مهارت شده‌اند.

همچنين در مدت ياد شده هنرجويان و و هنرآموزان اين استان متقاضي آموزش در 16 رشته صنايع‌دستي بوده‌اند که 10 رشته به شيوه عمومي و 6 رشته به شيوه استاد شاگردي آموزش داده شده است.

علاقه‌مندان به رشته‌هاي گليم بافي، رودوزي سنتي، تذهيب، معرق چوب، منبت چوب، چاپ باتيک، مينياتور، ساخت زيور آلات سنتي،‌ طراحي سنتي، سفال‌گري نيز به شيوه عمومي تحت آموزش قرار گرفته‌اند.

بيش از يک هزار و 80 نفر در رشته‌هاي ياد شده آموزش ديده‌اند که 908 نفر از آن‌ها موفق به گذراندن آزمون پايان دوره آموزشي و دريافت گواهي مهارت شده‌اند.

گفتني است که آموزش‌هاي عمومي استان خراسان شمالي تا پايان 9 ماهه نخست امسال در 6 مرکز آموزش ثابت و 7 مرکز آموزش سيار در سطح اين استان دنبال شده است.

لازم به ذکر است که مراکز آموزش ثابت صنايع‌دستي اين استان در شهرستان‌هاي بجنورد، شيروان، فاروج، مانه و سملقان، اسفراين و جاجرم واقع شده ضمن اينکه کانون اصلاح و تربيت(زندان بجنورد)، روستاي حسين آباد(شيروان)، روستاي چري(فاروج)، روستاي روئين(اسفراين)، روستاي بام، سنخواست و شوقان مراکز آموزشي سيار اين استان را تشکيل مي‌دهند. 111/




انتهای پیام/

کد خبر 138710272